top of page

Esküvőtök a Garda-tónál, Veronában és környékén

Veszélyesen szép vidékre tévedtél, a Garda-tó a legromantikusabb hely, amit valaha is el tudtál volna képzelni. Hát még egy esküvő helyszíneként! A tó közelében csak "Bermuda háromszögként" szoktam emlegetni Verona, Mantova és Bergamo városokat, hiszen rengeteg látnivalóikkal fogva tartanak, nem eresztenek vonzásukból. Ha el tudnád képzelni esküvőtöket ezen a csodaszép helyen, akkor jó helyen jársz! 

Első lépésként nézz körbe, milyen helyszíneken mondhatod ki az igent, a többi utána jön. Tudnod kell hogy be kell majd szerezni papírokat, és időben le kell foglalni időpontokat, de egy jó előrelátó szervezéssel könnyebben megoldható lesz, mint gondoltad volna. 

A profi munkát a jó háttér biztosítja, először is egy olasz rendezvényszervező cégre támaszkodom aki egyben Tour operator is. Segíti munkámat egy magyar esküvői ruhakölcsönző Veronában, egy dekoratőr cég, egy cateringes, egy szuper virágos és fodrász akik megvalósítják az elképzelésed! 

Végül itt vagyok én, többéves olaszországi tapasztalattal a polgári és egyházi esküvők előkészítésében, tolmácsként való közreműködésben illetve szertartásvezetőként is, amikor a polgári után ismét "eljátsszuk" hogy összeházasodtok, de itt már ti határozzátok meg pontosan hogyan milyen részletekkel. Megható ez a szerep, és bevallom nagyon izgalmas is. 

A legromantikusabb helyszíneket jó előre lekötik az előző évben, ezért ha jövőre tervezel gyorsan cselekedj, vedd fel velem a kapcsolatot! Ízelítőül mutatók pár helyszínt és tájékoztatóul az áraikat, amelyeket az adott város önkormányzata szab meg. 

4.jpg
IMG_7288.JPG
Juliets_House_wedding_photo_in_Verona_october_07-2.jpg
Középkori kastély teraszán szeretnétek a szertartást?
Malcesine kastély tarifák (2022)
hétköznap : 600€
szombat: 800€
vasárnap: 1300 €

Rómeó és Júlia párost szeretnétek?

Verona tarifák (2022)
Júlia háza : 800€ 
Palazzo della Ragione: 800€
Palazzo Barbieri: 800 €

Museo degli affreschi: 600€

Castello di Montorio: 800€

Jázminnal borított lugasban mondanátok ki az igent a Garda-tó türkiz zöld tükre felett?

Limone sul Garda tarifák (2022)

villa/jázminlugas/citromház

hétköznap: 400€

szombat: 600€

vasárnap: 800€

A legexkluzívabb helyszín 2023-ra már lassan betelt. A Garda-szigetre áthajózva a Cavazza család velencei neogótikus pazar villájának teraszának nincs párja
Garda-sziget 15.000€
xp1210111015004.jpg
Verona környéki szuper elegáns évszázados villák, romantikus kerttel- Valpolicella Villák
hétköznap: 600€
szombat délután: 1000€
la-villa.jpg
dsc-8061_2_132964-1570114385.jpeg
Számos medencés villa vár rátok természetesen a Garda-tónál nem hiányozhat nyáron az esküvőről a medence parti... Este tűzijátékkal. Akár egy egész vízipark a tiétek lehet. :-)
5969797.jpeg
bottom of page